Home » Mâncăruri » Chiftele din frunze verzi
Mâncăruri

Chiftele din frunze verzi

  1. Spălați toate verdețurile și dați-le prin mașina de tocat.
  2. În amestecul obținut adăugați pasta de roșii, praful de copt și făină cât cuprinde pentru a modela chiftelele.
  3. Condimentați cu sare, piper și boia după gust.
  4. Modelați chiftelele și prăjiți-le în ulei încins.
  5. Serviți cu salată sau garnitură de cartofi.

  Credit Foto: Fotolia/ teleginatania

 

  

Poza principala

chiftele_din_frunze.jpg

  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură usturoi verde
  • 200 g baby spanac
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 legătură mărar verde
  • făină
  • 2 linguri pastă roșii
  • sare
  • piper
  • boia
Chifteluțe vegetale din spanac și alte verdețuri. Un aperitiv interesant pentru a fi pregătit în zilele de post.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.