Home » Vegetarian & vegan » Chiftele din vinete
Vegetarian & vegan

Chiftele din vinete

  1. Curățați vinetele de coajă și puneți-le la fiert. 
  2. Lăsați-le să se scurgă de excesul de apă și tăiați-le în bucăți.
  3. Curățați dovleceii de coaja.
  4. Treceți vinete și dovleceii prin mașina de tocat.
  5. Încorporați ceapa tocată mărunt, brânza sfărâmată, ouăle și făina.
  6. Potriviți gustul cu sare și piper.
  7. Amestecați compoziția pentru a se omogeniza.
  8. Formați chiftele rotunde și prăjiți-le în baie de ulei bine încins.
  9. Se pot găti și în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, puse într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

  Credit Foto: Fotolia/minadezhda

Poza principala

chiftele_vinete_si_dovlecei.jpg

  • 3 vinete
  • 2 dovlecei
  • 100 g brânză
  • 1 ceapă potrivită
  • 2 ouă
  • 1 lingură făină
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit
Convinge-i pe cei mici să mănânce legume sub forma acestor chifteluțe delicioase.
Numar de portii
20 bucăți
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.