1.Zdrobește brânza cu furculița, adaugă sarea, zahărul și oul și amestecă bine.
2.Adaugă 2-3 linguri cu făină și amestecă ușor pentru a lega compoziția.
3.Formează cu palmele mingiuțe potrivite de aluat și aplatizează-le apoi ușor.
4.Prăjește-le apoi în ulei încins și scoate-le pe un șervet de hârtie. Servește aceste chiftelute cu branza de vaci fierbinți cu smântână proaspătă și zahăr (după preferință).
Sugestie. Pentru un plus de gust, dar și de sănătate, adauugă în compoziția finală o mână de goji hidratate în apă pentru cel puțin o oră.
Poza principala
Galerie foto
225 g brânză de vaci
1 ou
2 linguri cu zahăr
½ linguriță cu sare
Făină
Ulei de floarea-soarelui
Delicioase pentru micul-dejun, chifteluțele cu brânză de vaci au un singur defect: le mânânci prea repede!
Numar de portii
3-4
Facebook Comments
Adaugă comentariu