Home » Chiftelute cu paste scurte

Chiftelute cu paste scurte

1.    Amestecă într-un castron carnea cu oul, pesmetul, sare și piper după gust, usturoiul pisat. Formează chiftele mici și rumenște-le în ulei încins. Scoate-le pe un șervet.
2.    Fierbe pastele aldente în apă cu sare. Încinge o lingură cu ulei într-o tigaie adâncă și toarnă sucul de roșii. Lasă de dea un clocot și adaugă chifteluțele și mai lasă să fierbă împreună câteva minute.
3.    La final, adaugă deasupra pastele fierte și scurse și amestecă ușor. Presară pătrunjel verde tocat deasupra.
credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

chiftelute_cu_paste_scurte_mica_186343751.jpg

300 g carne amestec (porc și vită)
1 ou mare
2 linguri cu pesmet
400 g paste scurte
400 ml suc de roșii
1 foaie de dafin
1 cățel de usturoi
pătrunjel verde
ulei
sare
piper
cimbru

Sunt delicioase pentru prânzul sau cina în familie. Iar dacă mai servești și un pahar cu vin roșu, masa se va transforma într-un adevărat ospăț.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE