Mâncăruri

Chiftelute cu porumb

  1. Tocați pieptul de pui cu robotul de bucătărie. 
  2. Tocați usturoiul, ceapa, ardeiul iute și țelina. 
  3. Boabele de porumb se amestecă cu carnea de pui și legumele tocate, la care se adaugă 1 lingurița de făină, pulberea de coriandru, un praf de sare și se amestecă până la omogenizarea ingredientelor.
  4. Folosind o lingură, formați din amestecul obținut chifteluțe rotunde pe care le aplatizați ușor.
  5. Le treceți printr-un strat de făină și le prajiți în ulei încins timp de câteva minute pe fiecare parte.
  6. Scoateți chiftelele pe un prosop de hârtie pentru a elimina excesul de ulei. 
  7. Se servesc calde cu topping de ierburi aromatice sau salată de vară.

Credit Foto: Fotolia/ Peredniankina

Poza principala

chiftele_porumb_pui.jpg

  • 300 g piept pui 
  • 2 știuleți porumb 
  • 1 cătel usturoi
  • 1 ceapă mică
  • 1 ardei iute verde (mic) 
  • 1/4 linguriță pulbere semințe coriandru 
  • făină
  • ulei măsline
  • sare 
Pregătește aceste chiftele pentru a avea asigurat prânzul la birou, însoțite de o salată de vară.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE