- Tocați pieptul de pui cu robotul de bucătărie.
- Tocați usturoiul, ceapa, ardeiul iute și țelina.
- Boabele de porumb se amestecă cu carnea de pui și legumele tocate, la care se adaugă 1 lingurița de făină, pulberea de coriandru, un praf de sare și se amestecă până la omogenizarea ingredientelor.
- Folosind o lingură, formați din amestecul obținut chifteluțe rotunde pe care le aplatizați ușor.
- Le treceți printr-un strat de făină și le prajiți în ulei încins timp de câteva minute pe fiecare parte.
- Scoateți chiftelele pe un prosop de hârtie pentru a elimina excesul de ulei.
- Se servesc calde cu topping de ierburi aromatice sau salată de vară.
Credit Foto: Fotolia/ Peredniankina
Poza principala
- 300 g piept pui
- 2 știuleți porumb
- 1 cătel usturoi
- 1 ceapă mică
- 1 ardei iute verde (mic)
- 1/4 linguriță pulbere semințe coriandru
- făină
- ulei măsline
- sare
Pregătește aceste chiftele pentru a avea asigurat prânzul la birou, însoțite de o salată de vară.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu