Chifteluțe de conopidă

1.Desfă conopida în buchețele și fierbe-o în apă cu oțet. Scurge bine conopida și paseaz-o cu furculița. După ce s-a răcorit adaugă ouăle bătute cu sare și piper. Încorporează pesmetul, murăturile tocate mărunt și scurse bine, brânză rasă, șunca tăiată în cubulețe și ceapa verde în rondele.

2.Într-o tavă și tapetată cu hârtie de copt pune mici grămăjoare de compoziție și presează-le ușor. Dă chiftelutele de conopida la cuptorul încins, la foc moderat, aproximativ 15-20 de minute. La jumătatatea timpului de coacere, întoarce  chifteluțele de conopidă pe partea cealaltă. Servește-le alături de o salată.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Chifteluțe de orez și ierburi

Poza principala

chiftelute_conopida_mica.jpg

1 conopidă

2 ouă

100 g pesmet

150 g murături mixte

200 g brânză rasă

200 g șuncă

2 fire de ceapă verde

1 lingură cu oțet

sare

ulei 

 

Chifteluţe în sos de verdeaţă

Chifteluțe de conopidă, o combinatie neasteptata de ingrediente, dar gustoasa si savuroasa.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE