Home » Mâncăruri » Chifteluțe de pește alb
Mâncăruri

Chifteluțe de pește alb

1.Pune la fiert o oală cu apă. Când stă să dea în clocot, pune un praf de sare, frunza de dafin, zeama de la o jumătate de lămâie și peștele. Lasă-l pe foc 12-15 minute.

2.Scoate-l cu o sită și după ce s-a răcorit, curăță peștele de oase și pielițe. Dă carnea prin mașina de tocat, adaugă restul de ingrediente și modeală chifteluțe de pește.

3.Tăvălește-le prin făină și rumenește-le în ulei foarte încins. Sunt grozave lângă o garnitură de cartofi natur și o salată verde stropită cu multă zeamă de lămâie.

 

Salata cu chiftele de peste

Sugestie. Pentru un plus de gust, poți adăuga în compoziția de chifteluțe de pește alb un cățel de usturoi ras.

credit foto: mariontxa – Fotolia.com

Poza principala

chiftelute_de_peste_alb_fotolia_63107215_subscription_xl.jpg_c_mariontxa_-_fotolia.com_mica.jpg

400 g pește alb

1 ou + 1 gălbenuș

3-4 linguri cu parmezan

2-3 felii de pâine

1 foaie de dafin

zeamă de lămâie

pătrunjel tocat (dupa gust)

sare

piper

 

Chiftele crocante de peste

Rapidă și foarte gustoasă, poți găti chiar pentru cina din acestă seară rețeta de chifteluțe de pește alb.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.