1.Toaca carnea de pui. Adauga pâinea înmuiata și stoarsa, ouale, muștarul, ceapa și verdeata tocata.
2.Amesteca pâna se omogenizeaza. Pune sare și piper după gust. Modeleaza chiftelute mici, trece-le apoi prin susan și rumenește- le în ulei.
3.Scoate-le pe o hârtie absorbanta, dupa care așaza-le pe rondele de castravete. Și ca sa nu fuga prinde chiftelutele de pui cu susan cu scobitori obișnuite sau decorative.
4.Pentru a arata și mai apetisant înfige înainte scobitoarea printr-o rondea de morcov.
Poza principala
Galerie foto
600 g piept de pui
2-3 oua
3 castraveti
2 felii de pâine
25 g mustar
3 caței de usturoi
1 ceapa
ulei
susan
sare
piper
patrunjel
La orice aniversare sau sarbatoare, de pe mesele romanilor nu au cum sa lipseasca delicioasele chiftelute rumene si apetisante.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments
Adaugă comentariu