1.Spală bine carnea de pui, tamponeaz-o cu un șervet absorbant și trece-o prin mașina de tocat.
2.Separat, bate ouăle cu un praf de sare și piper. Într-un castron, amestecă bine carnea de pui cu făina, ceapa tocată fin, semințele de chimen, ouăle și coriandru tăiat mărunt.
3.Din compoziția astfel obținută, modelează chifteluțele și rumenește-le pe toate părțile în ulei de arahide.
4.Scoate-le apoi pe hârtie absorbantă pentru a îndepărta surplusul de grăsime. Servește-le calde alături de sos picat și orez basmati.
Foto: Photoland/Photocuisine
Poza principala
Galerie foto
1 kg piept de pui
2 ouă
3 cepe
2 linguri cu făină
5 linguri cu linguri de ulei de arahide
1lingură cu semințe de chimen
2 fire de coriandru proaspăt
sare
piper
Ușor de făcut și cu un gust foarte aromat, chifteluțele sunt potrivite pentru masa de pânz. Merg de minune cu un sos picant.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu