Home » Chifteluțe de pui Thai

Chifteluțe de pui Thai

1.Spală bine carnea de pui, tamponeaz-o cu un șervet absorbant și trece-o prin mașina de tocat.

2.Separat, bate ouăle cu un praf de sare și piper. Într-un castron, amestecă bine carnea de pui cu făina, ceapa tocată fin, semințele de chimen, ouăle și coriandru tăiat mărunt.

3.Din compoziția astfel obținută, modelează chifteluțele și rumenește-le pe toate părțile în ulei de arahide.

4.Scoate-le apoi pe hârtie absorbantă pentru a îndepărta surplusul de grăsime. Servește-le calde alături de sos picat și orez basmati.

 

Foto: Photoland/Photocuisine

Poza principala

chiftelute_thai_mica.jpg

1 kg piept de pui
2 ouă
3 cepe
2 linguri cu făină
5 linguri cu linguri de ulei de arahide
1lingură cu semințe de chimen
2 fire de coriandru proaspăt
sare
piper

Ușor de făcut și cu un gust foarte aromat, chifteluțele sunt potrivite pentru masa de pânz. Merg de minune cu un sos picant.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.