1. Dă prin mașina de tocat ceapa, apoi pâinea înmuiată în apă. Pune carnea tocată într-un vas și amestec-o cu pâinea, ceapa, usturoiul pisat fin, smântâna și ouăle bătute. Drege de sare.
2. Încălzește cuptorul la foc mare cât timp modelezi chiftelele. Pune într-o tavă de copt o folie de hârtie și aranjează chiftelele. Dă la cuptor la foc mediu pentru 30 de minute.
3. După 15 minute, întoarce aceste chiftele pe partea cealaltă, ca să se rumenească. Servește chiftelutele calde cu sos Worchester și garnitură de cartofi fierţi sau orez.
SUGESTIE : In loc de pâine poţi sa înlocuiești cu un cartof dat pe răzătoarea mică.
Poza principala
Galerie foto
700 g carne tocată de vită
2 ouă
1 lingură smântână
2 felii de pâine
1 ceapă
3 căței de usturoi
sos Worcester
sare
Preparate la cuptor, chiftelutele sunt mai uşor de diegerat, au mai puţine calorii şi sunt mai gustoase, mai ales cele de vită.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu