Home » Promo » Chiftelute de vițel si sos cu legume
Promo

Chiftelute de vițel si sos cu legume

1.Într-un castron, pune carnea tocată, pătrunjelul ceapa tăiată mărunt, oul, condimentele, sare și piper. Amestecă și formează chifteluțe. Prăjește-le în ulei încins și scoate-le pe un șervet de hârtie.

2.Pentru sosul cu legume, taie cuburi dovleceii și fierbe-i îentru 10 minut eîn apă cu sare. Scurge-i.

3.Într-o tigaie, încălzește ulei, călește ceapa, adaugă cutia cu roșii, mirodeniile și lasă să fiarbă jumătate de oră.

4.Adaugă apoi dovlecelul, chifteluțele și năutul și mai gătește-le un sfert de oră.

credit foto: © silencefoto – Fotolia.com

 

Tocanita de vitel cu dovleac

Poza principala

chiftelute_de_vitel_si_sos_cu_legume-mica.jpg

500 g carne de vițel

1 ceapă tocată

1 ou

½ legătură pătrunjel (sau amestec de pătrunjel verde, coriandru și mentă)

1 linguriță rasă cu amestec de chimen, scorțișoară, boia

ulei de măsline

sare și piper

 

pentru sosul cu legume

4 dovlecei

1 cutie mică cu năut

1 cutie cu roșii decojite

1 ceapă

1 linguriță rasă cu amestec de chimen, scorțișoară, boia

ulei de măsline

sare și piper

 

Calamari umpluti

Prepara reteta de chiftelute de vitel cu sos de legume într-un vas roman de lut sau intr-un vas marocan (tajine).
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.