1.Curăţă şi taie ceapa cubuleţe mici. Curăţă pătrunjelul şi toacă-l mărunt.
2.Amestecă jumătate din pătrunjel cu ceapa, carnea şi ouăle întregi, potriveşte gustul de sare şi piper şi formează chifteluţe.
3.Pune chifteluţele într-o cratiţă şi toarnă deasupra supa de legume şi lasă să fiarbă 30 de minute, apoi adaugă restul de pătrunjel tocat.
4.Împarte aceste chifteluţe în patru boluri, adaugă zeamă şi serveşte fierbinte.
Credit foto: Photoland/Profimedia
Poza principala
Galerie foto
600 g carne de miel tocată
1 ceapă
3 ouă
500 ml de supă de legume
1 legătură de pătrunjel
piper
sare
Aceste chifteluţe de inspiraţie orientală se prepară rapid, au un gust deosebit, sunt mai dietetice şi mai aromate. Merită să le încerci.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu