Umplutura: Tai carnea in bucatele si o calesti cu ceapa in unt. Adaugi restul ingredientelor si mai calesti un pic. Iei tigaia de pe foc.
Chiftelutele: Tai ceapa si carnea, le dai prin masina de tocat, adaugi graul spalat, condimentele si mai dai totul o data prin masina.
Faci 24 de gramajoare, apoi cu mana umeda formezi chiftelute, in mijlocul carora pui un pic de umplutura.
Le prajesti in ulei pana devin crocante.
Revista FEMEIA.
Poza principala
Galerie foto
Pentru umplutura:
50 g nuci pisate
250 g miel
2 linguri unt topit
2 cepe
sare, piper
½ lingurita de boia iute
scortisoara si chimen
25 g seminte de pin
Pentru chiftelute:
250 g bulgur
500 g carne de miel
1 ceapa
sare, piper
1 lingurita de boia dulce
ulei
Aceste chiftelute de specific libanez sunt extrem de gustoase.
Numar de portii
24 de bucati
Facebook Comments
Adaugă comentariu