- Cu un blender, mărunțiți ardeii grași, jumătate din cantitatea de ceapă verde, boiaua, pasta de tomate, jumătate din cantitatea de coriandru și condimentați cu sare și piper după gust.
- Turnați compoziția rezultată într-o tigaie cu un strop de apă.
- Mențineți pe foc pentru 5-7 minute.
- Frământați carnea tocată cu sare și piper.
- Adăugați garam masala și împărțiți compoziția în 4 grămezi egale.
- Formați bile egale pe care le veți prăji într-o tigaie cu 1 lingură de ulei de măsline.
- Turnați fasolea peste chiftele, împreună cu semințele de chimion.
- Tocați ceapa verde rămasă și presărați-o peste chiftele.
- Serviți chiftelele cu orez, sos de legume și iaurt.
Credit Foto: Fotolia/ ruslan_100
Poza principala
- 400 g carne tocată de vită
- ulei măsline
- 1 linguriță garam masala
- 3 ardei grași
- 4 cepe verzi
- 600 g pastă tomate
- 1 linguriță boia dulce
- 1 legătură coriandru
- 400 g fasole roșie la conservă
- 4 linguri iaurt
- 1 limetă
- câteva semințe chimion
Chilli con carne sub formă de bile prăjite și servite cu orez simplu.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu