Home » Chilli cu branza

Chilli cu branza

  1. Prăjește bucățile de chorizo într-o tigaie. Menține-le pe foc până încep sa-și lase grăsimea.
  2. Adaugă carnea tocată și amestecă bine pentru a se încorpora cu bucățile de chorizo.
  3. Când carnea începe să își schimbe culoarea, adaugă pudra de cacao și oregano.
  4. Încorporează pasta de roșii, roșiile tăiate în cuburi și amestecă toate ingredientele.
  5. Adaugă apa, urmată de sos și fasolea boabe din conservă.
  6. Lasă vasul pe foc pentru a da în clocot, la foc mic, pentru a fierbe 20 minute.
  7. Dupa cele 20 minute, adaugă mozzarella. 
  8. Asezonează și servește preparatul cald.

  Credit Foto: Fotolia/ MSPhotographic

 

Poza principala

chilli_cu_branza.jpg

  • 100 g cârnați chorizo tăiați rondele
  • 500 g carne tocată vită
  • jumătate linguriță cacao
  • 1 linguriță oregano uscat
  • 1 linguriță pastă tomate
  • 400 g roșii tăiate cuburi
  • 125 ml apă
  • 2 lingurițe sos Worcestershire
  • 1 cutie ( 400 g) fasole roșie boabe
  • 250 g mozzarella tăiată în bucăți
  • sare
  • piper

 

Picant, aromat și foarte gustos. Aceasta este descrierea unui preparat mexican pe care vă invităm să îl încercați.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.