- Prăjește bucățile de chorizo într-o tigaie. Menține-le pe foc până încep sa-și lase grăsimea.
- Adaugă carnea tocată și amestecă bine pentru a se încorpora cu bucățile de chorizo.
- Când carnea începe să își schimbe culoarea, adaugă pudra de cacao și oregano.
- Încorporează pasta de roșii, roșiile tăiate în cuburi și amestecă toate ingredientele.
- Adaugă apa, urmată de sos și fasolea boabe din conservă.
- Lasă vasul pe foc pentru a da în clocot, la foc mic, pentru a fierbe 20 minute.
- Dupa cele 20 minute, adaugă mozzarella.
- Asezonează și servește preparatul cald.
Credit Foto: Fotolia/ MSPhotographic
Poza principala
- 100 g cârnați chorizo tăiați rondele
- 500 g carne tocată vită
- jumătate linguriță cacao
- 1 linguriță oregano uscat
- 1 linguriță pastă tomate
- 400 g roșii tăiate cuburi
- 125 ml apă
- 2 lingurițe sos Worcestershire
- 1 cutie ( 400 g) fasole roșie boabe
- 250 g mozzarella tăiată în bucăți
- sare
- piper
Picant, aromat și foarte gustos. Aceasta este descrierea unui preparat mexican pe care vă invităm să îl încercați.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu