Home » Vegetarian & vegan » Chilli vegetarian
Vegetarian & vegan

Chilli vegetarian

  1. Toacă ceapa mărunt și morcovul dă-l pe răzătoare.
  2. Feliază ardeii grași.
  3. Pune uleiul de măsline la încins într-o tigaie și adaugă ceapa, morcovul și ardeii. 
  4. Adaugă condimentele și lasă preparatul să se aromatizeze timp de 1-2 minute.
  5. Adaugă conservele de fasole și roșiile împreună cu sosul de roșii.
  6. Lasă totul pe foc pentru aproximativ 15-20 minute, la foc potrivit.
  7. Presară pătrunjel proaspăt și servește preparatul cald.

  Credit Foto: Fotolia/ minadezhda

Poza principala

chilli_vegetarian.jpg

  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 400 g fasole roșie la conservă
  • 400 g fasole albă la conservă
  • 3-4 ardei grași 
  • 400 g roșii cuburi la conservă
  • 200 ml sos de roșii
  • 1 lingură paprika afumată
  • 1 linguriță chilli
  • jumătate linguriță chimion
  • jumătate linguriță scorțișoară
  • 2 linguri ulei măsline

 

Cu sau fără carne, chilli este întotdeauna un preparat gustos și ușor de pregătit.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.