- Toacă ceapa mărunt și morcovul dă-l pe răzătoare.
- Feliază ardeii grași.
- Pune uleiul de măsline la încins într-o tigaie și adaugă ceapa, morcovul și ardeii.
- Adaugă condimentele și lasă preparatul să se aromatizeze timp de 1-2 minute.
- Adaugă conservele de fasole și roșiile împreună cu sosul de roșii.
- Lasă totul pe foc pentru aproximativ 15-20 minute, la foc potrivit.
- Presară pătrunjel proaspăt și servește preparatul cald.
Credit Foto: Fotolia/ minadezhda
Poza principala
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 400 g fasole roșie la conservă
- 400 g fasole albă la conservă
- 3-4 ardei grași
- 400 g roșii cuburi la conservă
- 200 ml sos de roșii
- 1 lingură paprika afumată
- 1 linguriță chilli
- jumătate linguriță chimion
- jumătate linguriță scorțișoară
- 2 linguri ulei măsline
Cu sau fără carne, chilli este întotdeauna un preparat gustos și ușor de pregătit.
Facebook Comments
Adaugă comentariu