1. Încălzește cuptorul. Tapetează cu hârtie de copt o tavă.
2. Feliază dovleceii spălați, presară un praf de sare și pune-i într-o sită, la scurs. Așază feliile pe un șervet pentru a absorbi excesul de apă și pune-le într-un castron. Toarnă deasupra uleiul și amestecă ușor.
3. Amestecă într-un bol parmezanul cu pesmetul, un praf de sare și de piper.
4. Trece feliile de dovlecel prin amestecul de parmezan și pune-le pe tavă.
5. Dă la cuptorul încins, la foc mediu, pentru 25-30 de minute. Servește-le imediat.
credit foto: foodnetwork
Truc. Pentru un plus de gust, presară în amestecul de parmezan un vârf de cuțit de praf de usturoi.
Poza principala
Galerie foto
O gustare neașteptat de gustoasă și apetisantă.
Numar de portii
4
Calorii
105
Facebook Comments
Adaugă comentariu