Chipsuri de casă din dovlecei

1. Încălzește cuptorul. Tapetează cu hârtie de copt o tavă.

2. Feliază dovleceii spălați, presară un praf de sare și pune-i într-o sită, la scurs. Așază feliile pe un șervet pentru a absorbi excesul de apă și pune-le într-un castron. Toarnă deasupra uleiul și amestecă ușor.

3. Amestecă într-un bol parmezanul cu pesmetul, un praf de sare și de piper.

4. Trece feliile de dovlecel prin amestecul de parmezan și pune-le pe tavă.

5. Dă la cuptorul încins, la foc mediu, pentru 25-30 de minute. Servește-le imediat.

credit foto: foodnetwork

 

Truc. Pentru un plus de gust, presară în amestecul de parmezan un vârf de cuțit de praf de usturoi.

 

Dovlecei pane

Poza principala

cipsuri_de_dovlecei_mici.jpg

2 dovlecei potriviți

50 g parmezan ras

50 g pesmet

1 lingură cu ulei

sare

piper

 

Supa Tortilla

O gustare neașteptat de gustoasă și apetisantă.
Numar de portii
4
Calorii
105
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE