1.Dizolva zaharul in apa calda. Dupa ce s-a racorit, adauga sucul de lamaie. Incorporeaza albusurile batute si lasa la congelator.
2.Separat, fierbe apa impreuna cu untul, zaharul si putina sare. Cand a dat in clocot, opreste focul si pune faina, amestecand pana ce coca se dezlipeste de pe peretii vasului.
3.Cand s-a racorit, adauga ouale pe rand, amestecand de fiecare data.
4.Cu ajutorul unei lingurite, formeaza mici gramezi pe tava neunsa. Coace-le la foc moderat.
5.Lasa-le sa se raceasca, taie capacele, umple-le cu inghetata si serveste cu sos de fructe.
Poza principala
Galerie foto
1 1/2 pahare cu apa
100 g unt
1 lingurita cu zahar
125 g faina
4 oua
sare
Pentru inghetată de lamaie
1 l apa
5 lamaie
2 albusuri
300 g zahar
Chou-urile vanilate sunt un desert aromat, au un gust delicat si vor deveni preferatele celor mici cat ai zice peste!
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu