1. Puneti fileul de porc intr-un castron mare, adaugati soia, faina, ardeiul iute si piperul. Amestecati bine.
2. Intr-un alt castron, combinati ingredientele pentru sos si amestecati bine, apoi puneti deoparte.
3. Incalziti 1 lingura de ulei intr-o tigaie, la foc mare.
4. Adaugati usturoiul si legumele si caliti-le, amestecand, pentru 1-2 minute. Luati de pe foc si puneti deoparte.
5. Puneti inca 1 lingura de ulei de floarea soarelui daca e necesar si adaugati fileul de porc, prajindu-l pentru 1 minut.
6. Puneti legumele din nou in tigaie si caliti pentru 1-2 minute, adaugand treptat sosul. Adaugati taiteii si amestecati bine, calind pentru inca 5 minute. Serviti cu sos de stridii si ulei de susan.
400g muschi file de porc
1 lingura sos de soia
1 lingura faina
putin ardei iute uscat, tocat (optional)
1/4 lingurita piper alb
3 linguri ulei de floarea soarelui
3 catei de usturoi
1 ardei iute mare, taiat
1 ardei gras rosu feliat
1 manunchi ceapa verde
1 morcov taiat bstonase
120g germeni de fasole, fara codite
200g de taitei, fierti
Pentru sos:
1/4 cana sherry sec
2 linguri sos de soia
2 linguri sos de stridii
1 lingurita zahar brun
Pentru servire:
sos de stridii
ulei de susan
Adaugă comentariu