1. Marineaza fructele peste noapte in otet.
2. Fierbe fructele in acelasi otet intr-o oala pana se inmoaie, apoi scurge-le. Pastreaza otetul.
3. Toaca fructele intr-un blender sau taie-le cu un cutit.
4. Adauga fructele, zaharul si 250ml din otetul pastrat intr-o oala.
5. Adauga ceapa si lasa la fiert.
6. Adauga piperul si lasa la fiert o ora si jumatate. Amesteca din cand in cand cu o lingura de lemn.
7. Sterilizeaza borcanele in apa fiarta, apoi stege-le cu un prosop curat.
8. Toarna chutneyul in borcane si inchide-le.
Poza principala
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
500g de piersici uscate
150g de caise uscate
750ml de otet de vin rosu
1kg de zahar alb
2 cepe, taiate marunt
50g de sare
15g de piper
De acum poti face chiar tu chutney de fructe acasa.
Numar de portii
6 sticle
Facebook Comments
Adaugă comentariu