Home » Aperitive, salate, sosuri » Ciabatta cu usturoi și busuioc
Aperitive, salate, sosuri

Ciabatta cu usturoi și busuioc

Starter rapid pentru petreceri aromate!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 linguriță maioneză
  • 2 lingurițe unt la temperatura camerei
  • 1 legătură busuioc
  • 1 ciabatta mică
  • 2 lingurițe parmesan
  • 2 căței de usturoi, zdrobiți

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește grătarul la o temperatură ridicată.
  2. Amestecați împreună maioneza, untul și usturoiul până la omogenizare.
  3. Tocați busuiocul mărunt și încorporați-l în amestecul de maioneză.
  4. Puneți jumatati de ciabatta felii pe lungime, pe o tavă de copt și ungeți cu unt.
  5. Se presară cu parmezan ras, apoi se așează pe gratar pentru de 2-3 minute.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.