Home » Blog » Cine este Alina Gologan, câștigător MasterChef
Blog

Cine este Alina Gologan, câștigător MasterChef

alina gologan

Alina a terminat Facultatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, dar spune că a „făcut-o cam degeaba”. Nu a fost chiar ceea ce și-a dorit să facă cu adevărat, nu este pasionată de asta, și „a făcut-o doar ca să fie făcută”. Părinții ei sunt divorțați. S-au despărțit când ea avea în jur de 11 ani. Este foarte pasionată de sport și de vlogging, din care și trăiește.

Despre pasiunea pentru gătit. A început să gătească în perioada adolescenței, ajutată de bunica și de mama ei. Spune că gătește pentru ea, din necesitate, „de foame”. Gătește pentru apropiați, pentru prieteni, pentru iubitul ei, care este foarte fericit când Alina îi face de mâncare. Iubitul Alinei este PR și copywriter. Evident, nu se consideră un bucătar foarte priceput. Este de părere că sunt alți oameni în jurul ei care gătesc mult mai bine.

Alinei îi place să gătească paste (le cumpără, nu le face, că e mai complicat), pe care le-ar mânca zi și noapte. În ultima vreme a gătit foarte des paste cu creveți cu vin alb și usturoi, în sos de roșii, așa că poate spune că asta este una dintre rețetele ei preferate. Nu s-ar pricepe neapărat la deserturi – cel mult, se bagă la cheesecake-uri. Știe să facă unul bun cu Nutella, care face furori printre apropiați, dar cam atât. Mama Alinei lucrează de 13 ani în Italia, așa că Alina a mai învățat rețete de la ea, ori de câte ori a mai mers pe la ea s-o vadă. Și-ar dori să devină bucătar profesionist, crede că ar fi un vis împlinit. Nu are diplomă de bucătar.

Despre vlogging. Alina are un canal de Youtube de lifestyle, numit Fata lui Gologan. Are aproape 100.000 de urmăritori pe Youtube și peste 50.000 pe Instagram. Pe Youtube, postează rețete de fitness, sfaturi legate de make-up sau alte domenii (relații etc).

Spune că a dat tonul unui trend pe nume muckbang, în care ea, practic, mânca și vorbea despre ce îi venea ei în minte în momentul ăla. Ei, bine, clipurile alea au prins foarte, foarte bine, sunt unele filmulețe care au și 350.000 de vizualizări.

Spune că asta este cea mai mare realizare a ei, faptul că a reușit să își facă, singură, o comunitate în online, care o apreciază și o susține întotdeauna. Spune că e „foarte vocală”, dacă are ceva de spus spune, fără să stea pe gânduri (înainte era mai rebelă, acum s-a mai domolit).

Alina are în jur de 10 tatuaje pe corp și fiecare dintre ele are o semnificație, dar nu neapărat sunt toate „profunde”. Unul dintre ele, de exemplu, este un cupcake pe un picior lângă care scrie „Life is sweet”.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.