Home » Promo » Ciocănele de pui cu rozmarin și boia
Promo

Ciocănele de pui cu rozmarin și boia

1.Amestecă zeama de lămâie cu 2-3 linguri cu ulei de măsline, sare, piper, boia (dulce, iute, afumată), după gust, și o linguriță cu rozmarin zdrobit într-un mojar.

2.Pune pulpele de pui într-o pungă (sau castron) și toarnă deasupra amestecul de lămâie și mirodenii. Leagă punga și amestecă bine. Lasă măcar 30 de minute să se întrepătrundă aromele.

3.Pune apoi ciocănelele de pui într-o tavă, toarnă deasupra sosul din pungă și dă la cuptorul încins pentru 40-50 de minute. Dacă este cazul, stropește puiul din când în când cu puțină apă. 

4.Servește ciocănelele de pui cu rozmarin și boia alături de o garnitură de cartofi copți sau legume trase în tigaie.

 

Tarta cu ciuperci și pui

Poza principala

fotolia_56952321_subscription_xxl.jpgc_azurita_-_fotolia.com_mica.jpg

12 ciocănele de pui

Zeama de la o lămâie

Ulei de măsline

Rozmarin

Boia 

Sare

Piper

 

Rulouri de pui cu spanac

Lasă ciocănelele de pui la marinat de dimineață și până seara și vei pune pe masă o cină aromată și bună de-ți lingi degetele.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.