Ciocanele la cuptor

1. Condimentează pulpele inferioare de pui și așază-le într-o tavă termorezistentă unsă cu o lingură cu ulei.

2. Presară deasupra cepele tăiate în sferturi, măslinele, cățeii tăiați de usturoi, puțin cimbru și toarnă vinul amestecat cu restul de ulei și o linguriță cu boia.

3. Dă la cuptorul încins pentru 45-50 de minute. 

 

Sugestie. Preparatul va căpăta mai multă consistență și gust mai deosebit dacă adaugi pe lista de ingrediente 150 g de cârnați chorizo și 2-3 cartofi tăiați în sferturi. 

 

credit foto: © dolphy_tv – Fotolia.com

 

Piept de pui în sos de vişine

Poza principala

ciocanele_fotolia_61232657_subscription_xl.jpg_c_dolphy_tv_-_fotolia.com_mica.jpg

1 kg ciocănele de pui

2 cepe roșii

4 căței de usturoi

1 ceapă albă

2 crenguțe rozmarin

2 linguri cu ulei de măsline

100 g măsline verzi

100 ml vin alb

cimbru

boia (opțional)

sare

piper

 

Piept de pui umplut cu branza de capra

Pentru cinele în familie, pregateste reteta de ciocanele la cuptor: simplă, satioasa și gustoasa.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE