1.Într-un castron, amestecă sucul de portocale cu mierea și ghimbirul. Pune ciocănelele de pui condimentate (date in prelabil cu sare si un praf de curry) și lasă-le la rece aproximativ 55-60 de minute.
2.Separat, curăţă ceapa, tai-o mărunt și călește-o în ulei, după care răstoarn-o într-un vas termorezistent.
3.Așază carnea de pui și toarnă deasupra amestecul de suc de portocale.
4.Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 45- 50 de minute. Din când în când, stropește ciocanelele cu sosul de portocala din tavă.
5.Spre final, adaugă felii de portocală și frunzuliţe de pătrunjel și mai lasă câteva minute la cuptor.
6 ciocănele de pui
500 ml suc de portocală
1 portocale
2 cepe
2 linguriţe cu ghimbir ras
1 linguriță cu miere
pătrunjel
sare
curry
ulei de măsline
Poate cînd spuneti : „Pune ciocânelele de pui CONDIMENTATE ” si lasâ-le la rece ?
Se printeaza foarte prost orice reteta! Ori nu scoate ingredientele.. ori printeaza doar o patrte din modul de preparare.. Ma chinui de ceva vreme.. si nimic. va rog rezolvati aceasta prob!
Multumesc.