Home » Promo » Ciocolată ca la mama
Promo

Ciocolată ca la mama

1.Faci un sirop din zahăr și apă până se leagă ca pentru dulceaţă. Lași la răcit.

2.Amesteci bine de tot untul cu laptele și cacaua până se omogenizează.

3.Torni siropul peste pasta de cacao, amestecând continuu, să se omogenizeze.

4.Ungi o tavă cu unt, presari nuci, torni ciocolata, apoi o dai la rece (0 grade), până a doua zi.

Poza principala

ciocolata_mica.jpg

200 g unt
500 g lapte praf
100 g cacao
500 g zahăr
1 cană apă
nuci măcinate

Un desert special, cu gust unic si foarte usor de preparat!
Numar de portii
4
Calorii
280
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.