Deserturi & băuturi Vegetarian & vegan

Ciocolata raw vegana cu nuci

Foto
123RF
Cuvântul magic, ciocolată, în cea mai sănătoasă versiune.
ciocolata_raw.jpg

Dificultate : ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2-3 

Ingrediente:

  • 25 ml unt de cacao
  • 25 ml sirop arțar 
  • 15 g pudră de cacao
  • 1 mână de nuci ( migdale, caju )

  Modalitate de preparare:

  1. Tapetați cu hârtie de copt o tavă de cuptor.
  2. Într-un bol amestecați toate ingredientele.
  3. Plasați bolul deasupra unei oale cu apă clocotită și mențineți pe baie de aburi, amestecând continuu.
  4. Asigurați-va ca eliminați orice urma de bulgăr de cacao.
  5. Când aveți o compoziție omogenă, turnați conținutul bolului în mijlocul hârtiei de copt, folosind o spatulă pentru a curăța pereții recipientului.
  6. Mișcați tava ușor pentru a răspândi ciocolata, astfel încât să obțineți un strat subțire.
  7. Adăugați nucile deasupra și lăsați tava șa congelator pentru 10 minute.
  8. Scoateți tava din congelator, eliminați hârtia de copt și rupeți ciocolata în bucăți.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE