Home » Supe și ciorbe » Ciorbă de bucățele
Supe și ciorbe

Ciorbă de bucățele

Pregătește o ciorbă gustoasă cu carne de vițel.

Dificultate: ușor

Timp de prepare: rapid

Ingrediente:

  • 400 g carne vițel
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1/2 țelină
  • 1 ceapă
  • 2-3 cartofi
  • 200 g conopidă
  • 2 linguri mazăre
  • borș
  • smântână (opțional)
  • leuștean
  • tarhon
  • pătrunjel proaspăt

Modalitate de preparare:

  1. Carnea de vițel, spălată bine și tăiată în cuburi, se pune la fiert într-o oală cu 2 l de apă.
  2. Adăugați 1 linguriță de sare și fierbeți carnea timp de 1 oră.
  3. Legumele, cu excepția cartofului și a conopidei, tocate mărunt,  se călesc 2-3 minute în ulei, apoi se adaugă în supă.
  4. Adăugați mazărea congelată sau din conservă.
  5. Rupeți conopida în buchețele și tăiați cartofii cuburi mici, apoi adăugați-le în supă și fierbeți timp de 15-20 de minute.
  6. La final adăugați borșul, potriviți gustul cu sare și piper și presărați verdeață proaspătă.
  7. După gust, ciorba se poate drege cu smântână.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.