Clasica și gustoasa ciorbă de cartofi.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Ingrediente:
- 600 g cartofi
- 200 g zarzavat (amestec din morcov, pptrunjel și țelină)
- 1 ceapă
- 3 linguri ulei
- borș proaspăt
- pătrunjel proaspăt
- leuștean proaspăt
- 1 linguriță tarhon
Modalitate de preparare:
- Căliți zarzavatul și ceapa tocată pentru 2 minute într-o oală în care s-au adăugat cele 3 linguri de ulei.
- Stingeți cu 2 l de apă fierbinte.
- Când zarzavatul este fiert, se adaugă cartofii curățați și tăiați în cuburi.
- Adăugați sare după gust și lăsați să fiarbă aproximativ 20 de minute.
- Acriți ciorba după gust, după ce cartofii au fiert.
- Adăugați verdeața și serviți ciorba caldă.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu