Supe și ciorbe

Ciorba de fasole cu iaurt

Text
Ciorba de fasole cu iaurt
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
ciorba_de_fasole_cu_iaurt_mg_0322_.jpg

Ingrediente

1 kg fasole galbenă
2 cepe (200 g)
1 morcov (50 g)
4 roșii (400 g)
1 ardei gras roșu (75 g)
250 g iaurt degresat
1 lingură ulei (de preferință de măsline)
câte 1 legătură mărar și pătrunjel
sare

Mod de preparare

Speli fasolea, o cureți de capete și ațe și rupi păstăile în bucăți de 2-3 cm. O pui la fiert în 2 l de apă cu 1 linguriță rasă de sare. Cureți, speli și tai cubulețe morcovul, ceapa și ardeiul. Opărești roșiile, le decojești și le tai în cuburi. Speli și toci mărunt mărarul și pătrunjelul verde. Înăbuși în ulei și puțină apă morcovul, ceapa, ardeiul și le pui în oala cu ciorbă. Adaugi roșiile și lași să mai fiarbă timp de 5 minute. Sărezi ciorba după gust, stingi focul, presari verdeața și torni iaurtul.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE