Supe și ciorbe

Ciorba de fasole cu urzici

Text
Ciorba de fasole cu urzici
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
ciorba_de_fasole_cu_urzici__mg_0242.jpg

Ingrediente

500 g fasole boabe
2 cepe
2 morcovi
1 ardei gras
3-4 linguri ulei
1 cană bulion
1 foaie dafin
1 mână bună de urzici
2 lingurițe concentrat legume

Mod de preparare

Călești bine ceapa cu ardeiul și morcovii, pui fasolea (dată în câteva clocote și scursă) și stingi cu apă caldă.

Lași să fiarbă și pui și foi de dafin. Când fasolea e bine fiartă, pui și o cană de bulion, 2 lingurițe de concentrat legume și adaugi urzicile, opărite și tocate.

Poți pune urzicile și neopărite, bine spălate și tocate. Mai lași să dea câteva clocote.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE