Home » Supe și ciorbe » Ciorbă de fasole în ţest
Supe și ciorbe

Ciorbă de fasole în ţest

1. Alege fasolea și pune-o la înmuiat de cu seară. A doua zi, fierbe-o în apă cu sare. Nu uita să schimbi apa de două, trei ori. Când fasolea este aproape fiartă, adaugă câteva frunze de mentă.

2. Separat, taie ceapa mărunt și pune-o la fiert împreună cu morcovul și costiţa tăiată în bucăţi. Adaugă fasolea și lasă totul să fiarbă.

3. La final, încorporează sosul de roșii și condimentează după gust. Oprește focul și aromatizează cu leuștean din belșug.

4. Taie deasupra pâinii un căpăcel și scoate cu grijă miezul. Umple-o cu ciorbă de fasole și servește-o cu ceapă roșie.

 

Fasole bătută cu boia

Poza principala

ciorba_test_mica.jpg

1 kg fasole boabe

1 kg costiţă afumată

3 morcovi

2 cepe

1 pâine de casa rotundă

250 ml sos de roşii

1 legătură de leuştean

mentă

boia dulce

sare

piper

 

Tartine cu fasole bătută și usturoi

Nu ai cum sa gresesti pregatind aceasta reteta cu ciorba de fasole, iar gustul si aromele sunt inconfundabile. Sa aveti pofta!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.