1. Alege fasolea și pune-o la înmuiat de cu seară. A doua zi, fierbe-o în apă cu sare. Nu uita să schimbi apa de două, trei ori. Când fasolea este aproape fiartă, adaugă câteva frunze de mentă.
2. Separat, taie ceapa mărunt și pune-o la fiert împreună cu morcovul și costiţa tăiată în bucăţi. Adaugă fasolea și lasă totul să fiarbă.
3. La final, încorporează sosul de roșii și condimentează după gust. Oprește focul și aromatizează cu leuștean din belșug.
4. Taie deasupra pâinii un căpăcel și scoate cu grijă miezul. Umple-o cu ciorbă de fasole și servește-o cu ceapă roșie.
Poza principala
Galerie foto
1 kg fasole boabe
1 kg costiţă afumată
3 morcovi
2 cepe
1 pâine de casa rotundă
250 ml sos de roşii
1 legătură de leuştean
mentă
boia dulce
sare
piper
Nu ai cum sa gresesti pregatind aceasta reteta cu ciorba de fasole, iar gustul si aromele sunt inconfundabile. Sa aveti pofta!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu