Supe și ciorbe

Ciorba de legume cu fidea

Text
Ciorba de legume cu fidea
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
ciorba_de_legume_cu_fidea_img_3122.jpg

Ingrediente

2 morcovi
1 pătrunjel
1/2 țelină
2 ardei grași (roșu, galben)
1 conopidă mică
1 gulie mică
100 g fasole verde
1 ceapă
3 roșii
2 cartofi
50 ml ulei
100 g fidea sau tăiței pentru supă
frunze de leuștean
concentrat legume si bors
piper

Mod de preparare

Cureți și speli legumele și le tai cubulețe, conopida o desfaci în buchețele, iar fasolea o tai bastonașe.

Într-o oală de 4 l, pui apă la fiert cu concentrat legume după gust. În ulei călești legumele, iar când sunt bine călite, le pui în apa care clocotește între timp.

Lași să fiarbă legumele la foc mic, iar când sunt gata, adaugi fideaua și mai lași 5 minute, apoi condimentezi, presari verdeața și supa e gata. În loc de leuștean (dacă nu preferi gustul), poți adăuga pătrunjel, țelină sau busuioc.

La final adaugi concentrat bors după gust. Oprești focul și e gata ciorba. Servești fierbinte sau călduță.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE