Home » Supe și ciorbe » Ciorba de miel
Supe și ciorbe

Ciorba de miel

1. Incalzeste uleiul intr-o oala mare si prajeste ceapa si usturoiul timp de un minut. Prajeste cuburile de miel pana devin maronii.

2. Adauga zeama de vita si rosiile si lasa la fiert aproximativ o ora pana carnea e aproape moale.

3. Adauga cartofii, morcovul, prazul, telina si apa si lasa la fiert timp de 15-20 de minute dupa ce da in clocot.

4. Adauga mazarea, sarea, piperul, coaja de lamaie, menta si patrunjelul si mai lasa inca 5 minute la fiert.

Poza principala

hearty_400.jpg

30 ml de ulei
1 ceapa mare, taiata marunt
2 catei de usturoi, taiati marunt
500 g de rasol de miel, taiat in cuburi de 2cm
500 ml de zeama de vita
1 conserva de rosii taiate
3 cartofi medii, curatati si taiati
2-3 morcovi, curatati si taiati cuburi
2 tulpini de praz, taiate inele
3 teline, taiate marunt
500 ml de apa
250 g de mazare
sare si piper proaspat negru dupa gust
coaja de lamaie rasa
30 g de menta si patrunjel, tocat

Poti servi aceasta ciorba gustoasa si bogata in nutrienti impreuna cu felii groase de paine alba.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Comentarii

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Reteta este excelenta, ciorba a iesit foarte gustoasa. Singura diferenta a fost ca nu am folosit zeama de vita, ci doar de miel. Servita cu o lingurita de smantana, este delicioasa!
  • Joanna, minunat, intotdeauna ne bucuram cand cititorii nostri adauga nota personala in retete, that’s what it’s all about:)