Supe și ciorbe

Ciorbă de pește

O ciorbă de pește este întotdeauna un deliciu.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Ingrediente:

  • 1 kg pește (crap, știucă)
  • 200 g zarzavat dat pe răzătoare (amestec de morcov, țelină, pătrunjel)
  • 1 ceapă mare, tocată
  • 1-2 ardei grași galbeni
  • 2 roșii
  • 1 l borș (după gust)

Modalitate de preparare:

  1. Peștele, curățat și spălat bine, se taie în bucăți de 4-5 cm.
  2. Zarzavatul se călește împreună cu ceapa tocată și 2 linguri de ulei pentru 2 minute și se stinge cu 1, 2 l apă fierbinte.
  3. Se adaugă ardeii feliați subțire și roșiile tăiate în felii.
  4. Acriți cu borș și completați cu apă astfel încât ciorba să nu fie prea deasă.
  5. Adăugați bucățile de pește și lăsați să fiarbă la foc mic pentru 20-30 de minute .
  6. La final presărați leuștean proaspăt și serviți.

Credit Foto: 123RF

*Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE