O ciorbă de pește este întotdeauna un deliciu.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Ingrediente:
- 1 kg pește (crap, știucă)
- 200 g zarzavat dat pe răzătoare (amestec de morcov, țelină, pătrunjel)
- 1 ceapă mare, tocată
- 1-2 ardei grași galbeni
- 2 roșii
- 1 l borș (după gust)
Modalitate de preparare:
- Peștele, curățat și spălat bine, se taie în bucăți de 4-5 cm.
- Zarzavatul se călește împreună cu ceapa tocată și 2 linguri de ulei pentru 2 minute și se stinge cu 1, 2 l apă fierbinte.
- Se adaugă ardeii feliați subțire și roșiile tăiate în felii.
- Acriți cu borș și completați cu apă astfel încât ciorba să nu fie prea deasă.
- Adăugați bucățile de pește și lăsați să fiarbă la foc mic pentru 20-30 de minute .
- La final presărați leuștean proaspăt și serviți.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu