Home » Supe și ciorbe » Ciorba de peste
Supe și ciorbe

Ciorba de peste

1. Curata peștele de solzi și intestine, spala-l, portioneaza-l și sareaza-l. Curata zarzavatul, spala-l și taie-l felioare în lungime. Taie ceapa marunt, iar roșiile în sferturi. 

2. Pune ceapa, zarzavatul și ardeii sa se înabușe în ulei cu tot atâta apa și un praf de sare. Când legumele s-au înmuiat, adauga roșiile. Lasa 5-10 minute, amestecând, apoi pune 2 litri de apa. 

3. Lasa la fiert. Când legumele sunt gata, adauga peștele și borșul fiert separat. Lasa pe foc 15-25 de minute. 

4. Stinge, adauga verdeata tocata marunt, acopera oala și servește ciorba de legume cu peste dupa cinci minute cu mamaliguta.

 

Ciorbă de fasole verde

Poza principala

ciorba_mica.jpg

1 kg crap

2 morcovi

2 pastârnac

1 teline

2 cepe

2 ardei grasi

2 linguri cu ulei

5 rosii

1 legatura de leustean

1 legatura de patrunjel

500 ml borș

sare

 

Ciorba de burta

Ciorba de peste se gateste simplu, este gustoasa si se digera usor.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.