Home » Supe și ciorbe » Ciorba de porc cu tarhon
Supe și ciorbe

Ciorba de porc cu tarhon

1. Taie carnea în bucati potrivite si pune-le la fiert în apa cu un praf de sare. Îndeparteaza spuma de câte ori este nevoie.

2. Adauga cepele, morcovul si pastârnacul taiate marunt. Când legumele si carnea sunt aproape fierte, adauga cartofii taiati cubulete.

3. Spre final, scufunda legatura de tarhon, las-o câteva minute, apoi îndeparteaz-o. Drege ciorba de porc si tarhon cu smântâna batuta bine cu oul. Las-o sa dea în 1-2 clocote.

Stiai? Tarhonul este o planta care poate inlocui in preparate piperul, otetul si în special sarea. Îl poti adauga în supe, ciorbe, salate de cruditati, precum si în sosuri. Se spune ca salata în care se pune tarhon nu are nevoie nici de otet, nici de sare, având gustul ambelor ingrediente.

 

Ciorba de burta

Poza principala

ciorba_mica.jpg

300 g piept de porc

300 g carne de porc afumata

4 cartofi

1 morcov

1 pastârnac

2 cepe mici

200 g smântâna

1 ou

tarhon

sare

 

Ciorba de peste

Te-ai gândit vreodata cât de mult schimba plantele aromatice gustul unei banale retete? Încearca reteta noastra de ciorba cu tarhon!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.