1. Taie carnea în bucati potrivite si pune-le la fiert în apa cu un praf de sare. Îndeparteaza spuma de câte ori este nevoie.
2. Adauga cepele, morcovul si pastârnacul taiate marunt. Când legumele si carnea sunt aproape fierte, adauga cartofii taiati cubulete.
3. Spre final, scufunda legatura de tarhon, las-o câteva minute, apoi îndeparteaz-o. Drege ciorba de porc si tarhon cu smântâna batuta bine cu oul. Las-o sa dea în 1-2 clocote.
Stiai? Tarhonul este o planta care poate inlocui in preparate piperul, otetul si în special sarea. Îl poti adauga în supe, ciorbe, salate de cruditati, precum si în sosuri. Se spune ca salata în care se pune tarhon nu are nevoie nici de otet, nici de sare, având gustul ambelor ingrediente.
300 g piept de porc
300 g carne de porc afumata
4 cartofi
1 morcov
1 pastârnac
2 cepe mici
200 g smântâna
1 ou
tarhon
sare
Adaugă comentariu