Home » Supe și ciorbe » Ciorba de post cu legume
Supe și ciorbe

Ciorba de post cu legume

1. Toaca marunt ceapa, iar morcovul cubulete si trage-le la tigaie in doua linguri cu ulei.

2. Cand ceapa s-a inmuiat, pune deasupra apa (2,5 l), adauga restul de legume si un praf de sare. Lasa sa fiarba la foc potrivit, cu capac.

3. Cand toate legumele sunt facute, adauga orezul bine spalat. Dupa ce a fiert si orezul, toarna borsul fiert separat.

4. Lasa-le sa dea impreuna intr-un clocot, pune verdeata tocata si acopera. Serveste ciorba cu legume de post dupa zece minute.

Pizza vegetariana (de post)

Ciorbă de fasole verde

Poza principala

ciorba_taraneasca_400.jpg

1 mana de fasole verde

1 mana de mazare verde

cateva buchetele de conopida

1 ceasca de orez

1 ceapa medie

2 morcovi

1-2 roșii

500 ml borș

ulei

patrunjel verde

leuștean

sare

 

Ciorbă de roșii

O ciorba gustoasa si sanatoasa cu legume pe care merita sa o incerci mai ales in zilele de post.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.