1. Toaca marunt ceapa, iar morcovul cubulete si trage-le la tigaie in doua linguri cu ulei.
2. Cand ceapa s-a inmuiat, pune deasupra apa (2,5 l), adauga restul de legume si un praf de sare. Lasa sa fiarba la foc potrivit, cu capac.
3. Cand toate legumele sunt facute, adauga orezul bine spalat. Dupa ce a fiert si orezul, toarna borsul fiert separat.
4. Lasa-le sa dea impreuna intr-un clocot, pune verdeata tocata si acopera. Serveste ciorba cu legume de post dupa zece minute.
Poza principala
Galerie foto
1 mana de fasole verde
1 mana de mazare verde
cateva buchetele de conopida
1 ceasca de orez
1 ceapa medie
2 morcovi
1-2 roșii
500 ml borș
ulei
patrunjel verde
leuștean
sare
O ciorba gustoasa si sanatoasa cu legume pe care merita sa o incerci mai ales in zilele de post.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu