Supe și ciorbe

Ciorba de rosii cu orez

Text
Ciorba de rosii cu orez
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
ciorba_de_rosii_cu_orez_img_5513.jpg

Ingrediente

2 morcovi
1 ceapă
1 gulie
200 ml suc de roșii
2 linguri orez
2 linguri ulei
1 linguriță zahăr
borș
leuștean verde
2 lingurițe concentrat legume
100 g smântână

Mod de preparare

Pui 2 l de apă să clocotească, adaugi ceapa, gulia și morcovii întregi, curățați și spălați în prealabil. După ce au fiert, scoți legumele cu spumiera și le pui într-un castron.

În zeama rămasă, pui orezul și 2 lingurițe de concentrat legume și mai fierbi timp de 15 minute, apoi adaugi concentratul de roșii, uleiul și 1 linguriță de zahăr.

La sfârșit, torni borșul și îl mai lași să dea câteva clocote. Iei oala de pe foc. Poți servi ciorba caldă, cu smântână și decorată cu șuvițe verzi, tăiate subțiri, de leuștean și gulie.
Poftă bună!

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE