Supe și ciorbe

Ciorba de stevie

Text
Ciorba de stevie
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
ciorba_de_stevie__mg_1251.jpg

Ingrediente

4-5 legături ștevie
1 morcov
1 păstârnac
1 ceapă
4 cartofi
1 mână de orez
ulei
bulion
300 ml borș
sare
leuștean

Mod de preparare

Cureți zarzavatul (morcovul, ceapa, păstârnacul). Pui zarzavatul la fiert cu sare, iar când este aproape fiert, adaugi cartofii curățați și tăiați cubulețe.

După ce au fiert cartofii, adaugi orezul spălat și borșul. Dacă ai, poți adăuga suplimentar 1 lingură de zarzavat pregătit special pentru ciorbe.

Separat, cureți ștevia și o speli bine, apoi o tai fâșii. Într-o tigaie adaugi 1 lingură de ulei și 1 lingură de bulion și călești bine. Apoi adaugi ștevia și o lași până ce se înmoaie, după care o adaugi în oala în care a fiert zarzavatul.

La sfârșit, adaugi leuștean verde tocat. Este o rețetă ieftină, dar potrivită pentru a oferi organismului vitaminele necesare după o iarnă lungă.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE