Home » Supe și ciorbe » CIORBA DE STEVIE
Supe și ciorbe

CIORBA DE STEVIE

Mod de preparare

Legumele se spala, se curata si se toaca marunt (morcovul, ceapa, radacina si ardeiul gras). Legumele se dau deoparte si se pune apa intr-o oala. Se poate adauga putina sare, ulei si bulion. Cand fierbe, se adauga legumele si se lasa cateva minute. Aproape de final, se adauga orezul, borsul si stevia tocata marunt. Se mai lasa sa fiarba cateva minute. Inainte de servire, se adauga leusteanul tocat marunt. Bobul de orez trebuie sa “infloreasca”, adica sa fiarba.

Pofta buna!

6 legaturi de stevie proaspata, putina sare, 1 -2 linguri cu ulei, 1 legatura de leustean, 2 cepe galbene, medii, 1 litru de bors, 4 morcovi, medii 1 ardei gras (mare), 1 radacina de telina medie, 3-4 linguri cu bulion, 1/2 cana cu orez si circa 1,5 litri de apa
Numar de portii
10
Calorii
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.