Tăiați marunt ceapa si usturoiul, iar ardeiul, cartofii și roșia le tăiați în cuburi.
Ceapa și usturoiul se călesc în puțin ulei încins, peste care adăugați ardeiul, roșia și cartofii. Condimentați cu sare si piper după gust, adaugați vinul plus încă 80 ml apă.
Fierbeți totul pentru 10 minute, după care adăugați tonul tăiat în bucăți mici și fierbeți pentru încă 10 minute.
Pâinea se taie cuburi și se pune în ciorba. Se mai fierbe totul 2 minute.
Credit Foto: Fotolia/ larik_malasha
Poza principala
250 g ton
80 ml vin alb
350 g cartofi
1 roșie
1/2 ardei verde
2 căței usturoi
1 jumătate de ceapă
sare
piper
70 g pâine uscată
Surprinde-i pe cei dragi cu o rețetă elegantă, cu un gust fin acrișor!
Numar de portii
4
Calorii
720
Facebook Comments
Adaugă comentariu