1.Cureţi rădăcinoasele, verdeţurile şi le speli.
2.Tai mărunt ceapă, ţelina şi morcovul şi le înabuşi în ulei şi puţină apă, în vasul pentru ciorbă.
3.Stingi cu supa fierbinte şi contunui fierberea la foc mic, timp de 10 minute, după care adaugi urzicile, stevia şi ceapa verde tăiate, precum şi orezul.
4.Baţi gălbenuşurile cu smântâna, făina, puţină sare, şi 2-3 linguri de ciorbă răcită.
5.După ce verdeaţa a fiert timp de 10 minute, reduci intensitatea focului la mic şi dregi ciorba cu amestecul de gălbenuşuri.
6.Sărezi şi condimentezi ciorba după gust, torni oţetul, apoi iei vasul de pe foc.
7.Presari tarhonul şi pătrunjelul tocate mărunt şi acoperi vasul cu un capac.
2.Tai mărunt ceapă, ţelina şi morcovul şi le înabuşi în ulei şi puţină apă, în vasul pentru ciorbă.
3.Stingi cu supa fierbinte şi contunui fierberea la foc mic, timp de 10 minute, după care adaugi urzicile, stevia şi ceapa verde tăiate, precum şi orezul.
4.Baţi gălbenuşurile cu smântâna, făina, puţină sare, şi 2-3 linguri de ciorbă răcită.
5.După ce verdeaţa a fiert timp de 10 minute, reduci intensitatea focului la mic şi dregi ciorba cu amestecul de gălbenuşuri.
6.Sărezi şi condimentezi ciorba după gust, torni oţetul, apoi iei vasul de pe foc.
7.Presari tarhonul şi pătrunjelul tocate mărunt şi acoperi vasul cu un capac.
1 morcov, 1 telină, 1 ceapă, 4 linguri ulei, 1 legatură ceapă verde, 2 l. supă de oase, 4 legături urzici, 4 legături ştevie, 3 ouă, 2 linguri orez, 2 linguri făină, 2 linguri oţet de mere, 5 linguri de smântână, 1 legătura tarhon, 1 legătură pătrunjel, 1 legătură leuştean, sare, piper.
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu