Home » Supe și ciorbe » Ciorba de vacuta
Supe și ciorbe

Ciorba de vacuta

1.Taie carnea de văcuţă în bucăţi potrivite, dacă mai trebuie, și pune-o la fiert în apă cu sare. Adună spuma de câte ori este nevoie. Lasă apoi să fiarbă la foc moderat.
 
2.Când carnea de vacuta este aproape fiartă, adaugă ceapa, morcovul și rădăcina de pătrunjel tocate mărunt

Ciorba de pui a la grec

3.După ce a dat în câteva clocote, pune cartofii tăiaţi cubuleţe, roșiile decojite și ardeiul gras tăiat mărunt. Lasă ciorba de vacuta pe foc să fiarbă bine, după care acrește cu borș.
 
4.La final, poti potrivi ciorba de vacuta cu puţin pătrunjel și smântână.

Poza principala

ciorba_de_vacuta_mica.jpg

1 kg cuburi de vită
2 cepe
3 cartofi
1 morcov
1 rădăcină de pătrunjel
1 ardei gras
1 cutie cu roşii decojite
borş
smântână
pătrunjel
sare

Când vrei să le prepari o ciorbiță gustoasă celor dragi, alege ciorba de văcuță! Este gustoasă și hrănitoare.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.