1.Taie carnea de porc cubuleţe și pune-o la fiert în apă cu sare. Toacă mărunt ceapa și zarzavatul și călește-le în ulei zece minute.
2.Adaugă pasta de tomate, usturoiul tocat fin și puţin cimbru și pune totul peste carnea din oală.
3.Când carnea este aproape fiartă, adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe și potrivește gustul de sare. După ce au fiert cartofii, adaugă fideaua.
4.La final, acrește ciorba moldoveneasca cu borș. După câteva clocote, oprește focul și presară deasupra ciorbei moldovenesti verdeaţa tocată fin.
Poza principala
Galerie foto
1 kg carne împanată
2 morcovi
1 rădăcină de pătrunjel
1 ţelină
4 cartofi
2 cepe
o mana de fidea
4 linguri cu pastă de tomate
3 căței de usturoi
1 legătură de leuştean
1 legătură de pătrunjel
borş
ulei
cimbru
sare
Pregătește pentru masa de duminică o delicioasă și savuroasă ciorbă moldovenească acrită cu borș proaspăt.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu