Home » Supe și ciorbe » Ciorbă moldovenească
Supe și ciorbe

Ciorbă moldovenească

1.Taie carnea de porc cubuleţe și pune-o la fiert în apă cu sare. Toacă mărunt ceapa și zarzavatul și călește-le în ulei zece minute.
 
2.Adaugă pasta de tomate, usturoiul tocat fin și puţin cimbru și pune totul peste carnea din oală.
 
3.Când carnea este aproape fiartă, adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe și potrivește gustul de sare. După ce au fiert cartofii, adaugă fideaua.
 
4.La final, acrește ciorba moldoveneasca cu borș. După câteva clocote, oprește focul și presară deasupra ciorbei moldovenesti verdeaţa tocată fin.

Ciorba radauteana de porc

Ciorba de perisoare a la grec

Poza principala

ciorba_moldoveneasca_mica.jpg

1 kg carne împanată
2 morcovi
1 rădăcină de pătrunjel
1 ţelină
4 cartofi
2 cepe
o mana de fidea
4 linguri cu pastă de tomate
3 căței de usturoi
1 legătură de leuştean
1 legătură de pătrunjel
borş
ulei
cimbru
sare

Pregătește pentru masa de duminică o delicioasă și savuroasă ciorbă moldovenească acrită cu borș proaspăt.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE