1.Fierbe în 3 litri de apă cu sare carnea de vită tăiată cubuleţe. În timpul fierberii, ai grijă să iei spuma de câte ori este nevoie.
2.Adaugă morcovii, ţelina, rădăcina de pătrunjel și ceapa tăiată mărunt. Când carnea este pe jumătate fiartă, pune cartofii tăiaţi cubuleţe și roșiile decojite și pasate cu furculiţa.
3.După ce a dat în câteva clocote, toarnă in ciorba olteneasca sucul de roșii. Lasă pe foc până când fierb zarzavatul și carnea, după care acrește ciorba cu borș.
4.La final, presară multă verdeaţă tocată fin și servește ciorba olteneasca cu smântână.
Poza principala
Galerie foto
1 kg carne de vițel
3 cepe
2 morcovi
1 rădăcină de pătrunjel
1 ţelină
4 cartofi
3 roşii
1 cană suc de roşii
1 legătură de mărar
1 legătură de leuştean
borş
sare
Bucătăria oltenească este una renumită pentru preparatele ei.Iar ciorba oltenească este una dintre ele. Merită încercată !
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu