Revista Practic în bucătărie

Ciorba taraneasca

Taie carnea si slanina in bucati mai mari si pune-o la fiert in apa cu sare. Nu uita sa aduni spuma de cate ori este nevoie.

Separat, curata ceapa, tai-o cat mai marunt si caleste-o in untura impreuna cu morcovul ras, dupa care pune-o peste carnea aproape fiarta.

Adauga telina si cartofii taiati cubulete.

Cand legumele sunt fierte, acreste cu borsul dat in clocot separat si potriveste gustul de sare.

La final, aromatizeaza ciorba taraneasca cu patrunjelul si leusteanul tocat fin.

Ciorba radauteana de porc

Ciorba de perisoare a la grec

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

ciorba_taraneasca400.jpg

1 kg carne de porc afumata
100 g slanina afumata
2 cepe
1 morcov
1 telina 
2-3 cartofi
1 legatura de patrunjel 
1 legatura de leustean
1 lingura cu untura de porc 
1 l de bors 
sare

In anotimpul rece, ciorba fierbinte face minuni pentru organism.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE