Taie carnea si slanina in bucati mai mari si pune-o la fiert in apa cu sare. Nu uita sa aduni spuma de cate ori este nevoie.
Separat, curata ceapa, tai-o cat mai marunt si caleste-o in untura impreuna cu morcovul ras, dupa care pune-o peste carnea aproape fiarta.
Adauga telina si cartofii taiati cubulete.
Cand legumele sunt fierte, acreste cu borsul dat in clocot separat si potriveste gustul de sare.
La final, aromatizeaza ciorba taraneasca cu patrunjelul si leusteanul tocat fin.
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
1 kg carne de porc afumata
100 g slanina afumata
2 cepe
1 morcov
1 telina
2-3 cartofi
1 legatura de patrunjel
1 legatura de leustean
1 lingura cu untura de porc
1 l de bors
sare
In anotimpul rece, ciorba fierbinte face minuni pentru organism.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments
Adaugă comentariu