Supe și ciorbe

Ciorba usoara de legume

Text
Ciorba usoara de legume
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
ciorba_usoara_de_legume_img_0819.jpg

Ingrediente

500 g cartofi
3 roșii
1 păstârnac
2 morcovi
1 lingură ulei
2-3 lingurițe concentrat legume
câteva linguri concentrat borș
2 linguri bulion
1 legătură pătrunjel verde (opțional)
1 mână de tăiței (paste)

Mod de preparare

Speli cartofii, îi cureți de coajă și îi tai cubulețe. Pui apoi cartofii într-o oală la fiert cu apă. Pui și o lingură de ulei pentru ca aceștia să nu se lipească.

Dai pe răzătoare morcovii, păstârnacul și, separat, roșiile și le pui în oală peste cartofi. Amesteci și acoperi oala cu un capac. Când cartofii sunt aproape fierți, adaugi și tăițeii, bulion după gust și 2-3 lingurițe deconcentrat legume. Mai lași totul să dea câteva clocote.

Pui câteva linguri de concentrat borș, după gust. Presari deasupra pătrunjelul verde tocat mărunt (opțional).

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE