Vegetarian & vegan

Ciuperci in aluat cu bere

Text
Ciuperci in aluat cu bere
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
ciuperci_cu_aluat_de_bere_mg_0803_.jpg

Ingrediente

600 g ciuperci
1 linguriță oțet
1 ou
100 g făină
bere
100 ml ulei
sare

Mod de preparare

Speli ciupercile și le fierbi în apă cu oțet și un praf de sare.
Între timp, pregătești aluatul cu bere, astfel: amesteci bine cu telul sau mixerul oul, făina, berea și sare după gust. După ce s-au fiert ciupercile, le scurgi și le treci prin acest aluat, apoi le prăjești în uleiul fierbinte.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE