Avem un aperitiv super rapid cu ciuperci și brânză Gorgonzola.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 4 ciuperci mari
- 100 g gorgonzola sau brțnză cu mucegai albastru
- 25 g nuci, tocate
- 4 crenguțe cimbru
- 1 bucată unt, tăiat în cuburi
- frunze de rucola pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Se încălzește cuptorul la 200 ° C .
- Aranjați ciupercile pe o tavă de copt. Împrăștiați deasupra brânza, nucile, crenguțele de cimbru și untul.
- Introduceți tava în cuptor și gătiți timp de 10 minute, până când brânza se topește și ciupercile sunt moi.
- Aranjați frunze de rucola pe un platou și așezați ciupercile deasupra.
- Serviți imediat.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu